Logo Logo

“In mijnen tijd was Pluto nog een planeet!”

Een zin die millennials later ongetwijfeld nog vaak tegen hun kleinkinderen zullen zeggen. Gevolgd door: “en toen werd er nog goeie muziek gespeeld!” En dat verbindt deze groep jonge goden: de liefde voor de muziek van hùn generatie, van 1990 tot nu. Hùn millennium.

Of we het nu Flippo Funk of Pokémon Pop noemen, verwacht je aan een stevige set millennium-knallers waar je onmogelijk op stil kan blijven staan. Van Will Smith, Beyoncé en the Spice Girls tot Linkin Park, Britney Spears en zelfs Wim Soutaer. Ze passeren allemaal de revue in een wervelende show vol strakke, dansbare medleys.

Vorig jaar braken presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis en William Boeva de boel af, dit jaar gaat PLUTO WAS A PLANET op pad met multitalenten Camille Dhont en Dean Delannoit. De ene is een heldin van uw kinderen, die tijdens haar zesde levensjaar de andere Idool zag winnen op VTM. De 90’s en de 00’s dus sterk vertegenwoordigd. Dat gaat ongetwijfeld vuurwerk geven, zeker met de muzikale ruggengraat van:

Tim Tielemans (Dries & De Belgen, Bandits) op gitaar, Toon Smet (NRJ, Bandits) aan de keys, Thomas Van Achteren (Tom Frantzis, Ketnet, Bandits) op bas en Laurens De Schutter (Helmut Lotti, de Fanfaar) aan de drums. Voeg hier nog de ervaring van Wouter Vander Veken (producer van o.a. Laura Tesoro) aan toe, en de cocktail voor een fantastische avond nostalgisch meeschreeuwen en ongegeneerd twerken is compleet.

Dus zet je Nokia 3310 maar op trillen, want het is tijd voor een feestje, vanuit de tijd toen Pluto nog een planeet was…
Alle info en boekingen: info@liesje.be - +32 477 676 952

band.

Dean

Dean Vocal

Camille

Camille Vocal

Laurens

Laurens Drums

Thomas

Thomas Bass

Tim

Tim Guitar

Toon

Toon Keys

Wouter

Wouter Electronics

Pikachu

Pikachu Fluffy friend
Alle info en boekingen: info@liesje.be - +32 477 676 952